Papias Primitivo di Manduria D.O.P.

Gamintojas: NATIV Societa Agricola SRL
Regionas: Apulia (Manduria)
Vynuogės: 100% Primitivo
Dozažas: n/a
Patiekimo temperatūra: 14-16%
Vyno ir Maisto derinimas: Makaronai su šviežiu kedrinių pinijų Pesto padažu, Parmiggiano Reggiano sūris, vytintas kumpis, Grissini, alyvuogės
Rekomenduojama taurė: Italesse Etoile Noir
Tūris: 0,75L
Stiprumas: 14.5 %
Kilmės šalis: Italija

Awards

 

Ruby red purple, balanced persistent and well structured, the wine has particular aroma with scents of jam plum, delicate hints of red fruits slightly spicy.

Training system
Apulian sapling

Period of harvest
End of august – beginning of september

Soil composition
Soil of medium texture, clay limestone deep

Winemaking
Cold maceration, fermentation with selected yeasts, malolactic completed , aging in steel before and then in barrels

Fining
Fining in oak french barrels 225 l first passage 12 months

Food matching
Mediterranean pasta with meat sauce, red meat, in particular the horse, salento specialties, game and cheeses

Serving temperature
15°-18°C

 

24,00  su PVM

Turime!

GERIAUSIOS KAINOS GARANTIJA

SAUGUS APSIPIRKIMAS

PRISTATYMAS Į NAMUS VISOJE LIETUVOJE

ATSIIMKITE NEMOKAMAI MŪSŲ PARDUOTUVĖJE